Dit is gewoon de header van Hulsteijn Webmanagement

Home

Webmanagement

Internetdiensten

En ik ben...

Portfolio

Contact

Links

Webmanagement

Wat is nu eigenlijk webmanagement? Officiële bronnen zoals de Dikke van Dale geven geen uitsluitsel. Het is een betrekkelijk nieuw vak dat zich ontwikkelt op het snijvlak van communicatie, informatiebeleid, automatisering en bedrijfsvoering.

Een webmanager is een interim projectmanager die voor een organisatie het hele proces uitzet van inventarisatie, analyse, keuze, ontwikkeling, implementatie en integratie van een website. Hij doet dit vanzelfsprekend in goed overleg en samenwerking met de aanwezige specialisten uit eerder genoemde disciplines.

Daarnaast gaat een webmanager verder waar de meeste webbouwers ophouden: hij zorgt voor de optimalisering van uw website want daar is nog veel te winnen.
Uw website is weliswaar opgeleverd maar dan begint het werk pas.

Eenvoudig gezegd is een webmanager iemand die gewoon veel weet van internet, technologie, communicatie en marketing en hiermee kan hij doelstellingen van een organisatie prima vertalen naar een website/intranet.

Het vak van webmanager is dus heel breed en begeeft zich op gebieden die meestal zijn voorbehouden aan specialisten.
Een webmanager hoeft niet altijd de ultieme deskundige te zijn op elk van deze gebieden. Het is zijn taak, en dat maakt het vak ook zo leuk, om van elk van deze autonome werkgebieden meer dan voldoende te weten om de samenhang en vooral de samenwerking tussen deze gebieden te bevorderen.(de spin in het web)

Lees meer over:
webmanagement
optimalisering van uw website


© Hulsteijn Webmanagement  -  disclaimer

Foto van Henk Hulsteijn die op een stapel boeken staat...